Turhat ja ei niin turhat

 Otetaan reissuun pieni tauko ja tässä välissä katsotaan vähän mitä autossa oli mukana ja mitkä olivat täysin turhakkeita.

Aluksi tuo hätä wc pönttö se vei aivan tolkuttomasti tilaa vaikka sinne koitti sisälle varastoida mitä pystyi nii silti ei kertaakaan tarvinnut käyttää mutta jos olisi tullut tarve niin... No voi olla että jatkossa harkitsen sen pois jättämistä kokonaan.


Sitten tuommoinen pumppupullo millä oli tarkoitus pyörää pestä ja käyttää suihkuna jos tarvii. 5l tilavuus riitti kyllä yhteen pyörän ja kuskin pesuun mutta sekin menee vaihtoon ensi kesäksi johonkin toimivampaan ratkaisuun.


Ja aivan perus 10l vesi astia. Siitä riitti vedet aivan hyvin omiin tarpeisiin ja melko helposti sai täytettyä tarpeen vaatiessa. 


Sitten semmoista mikä osoittautui aivan pakolliseksi. Sähkökärpäs lätkä siis aivan pakko hankinta melkein missä päin Suomea vain olisi mennyt yöt huitoessa milloin mitäkin ötökkää.
Retkikeitin, eka oli käytössä iso 5kg pullo ja keittolevy mutta oli turhan iso oli omaan käyttöön. Jos pitempään reissaa nii Sitten aivan oma lukunsa sen kanssa. 
Nopeasti kuivuva pyyhe.
Nuita vauva liinoja aivan mahtavia jokapaikan puhtaana pitoon. 
Usb tuuletin saa virran powerpankeista millä muutenkin hoidin sähköt viime kesänä. 10000mah ja 20000mah virtalähteet kumpiakin 2kpl ja hyvin pärjäsi. Lataus aika nuissa vain turhan pitkä 5-8h.
Magneetilla kiinnittyvä valo jonka sai nopeasti just sinne missä tarvi valoa.
Ja fleece huopa kun iltaisin vain oli joskus kylmä =D 


Paljon tästä vielä puuttuu mut olihan tässä aluksi vähän listaa..

Kommentit

Suositut tekstit