Suomalainen kansallismaisema

 Hiisijärvellä oli muuten yöllä mäkäräisiä aivan kiitettävät määrät mutta onneksi jotakuinkin pysyivät auton ulkopuolella ja hyttysverkot toimivat myös näitä vastaan vallan mainiosti.

Siitä sitten aamupalan jälkeen matkajatkui sotkamoon jossa vähän sai aikaa viettää ja ottaa rennosti muutenkin ja miettiä että, minnes sitä sitten jatkaisi matkaa. 


No suomen kartta siitä esille ja tutkimaan jos joku oikein kutkuttelisi matkalaisen mieltä. 
Kolihan siitä sitten putkahti mieleen kun monesti ajatellut että olisi siellä kiva käydä ja nyt sopivasti tässä nurkantakana olisi muutenkin.

Joten nokka kohti kolia..

Päivä oli aivan liian kuuma omaanmakuun ja isompaan tutmimusmatkaan ei juuri ollut haluja joten menin vain ja ainoastaan polkuja seuraillen ja maisemia ihaillen tämän päivän.
Jopa kengät unohtui vaihtaa ja olihan se tuskaa kävellä nuissa "ajokengissä" 
Mutta kaikesta huolimatta aivan upea paikka jonne varmasti palaan vielä joku päivä uudestaan. 



Kolilta kyllä aivan mahtavat näköalat kauneimpaan järvisuomeen mitä suomella on tarjota matkalaisille. Polut oli tosihyvässä kunnossa muutamaa paikkaa lukuunottamatta.
Siellä oli mukamas tämä esteetön kulku ylös pyörätuoleille tai lastenrattaille mutta omaan silmään kyllä pisti että, ei tuosta kukaan pyörätuolilla ainakaan pääse vaikka millainen saattaja olisi. 



Päivä tuli kolia kierrettyä ja paikallisia jäätelön myyjiä sponssattua :D 
Sitten oli taas aika kaivaa kartta esiin ja miettiä seuraavaa leiripaikkaa...


Kommentit

Suositut tekstit