Rokuan kansallispuisto

 

Tämä reissu alkaa olemaan lopettelua vaille valmis mutta ennen kuin kotikaupungin valot ovat taas näkövinkkelissä niin vielä yksi pysähdys ja yksi seikkailu mahtuu mukaan. 

Rokua ja taas löytyi mahtava paikka leirille aivan upealla näköalalla ja oikeastaan kaikilla herkuilla mitä toivoa saattaa. 

Tämä paikka löytyi rokuan leirikeskusta vastapäätä olevan järven rannalta. Aivan kulman takaa lähti luontopolut ja tosi hyvin kunnossa pidetyt ulkoilureitit. Oli laavut joissa hyvä puuhuolto, uimaranta ja wc-tilat, joita oppinut kyllä arvostamaan enenmmän kun autossa ei oikein toimivaa vessaa ole =D 

Paikka taas kerran rauhallinen ja yksi toinen matkalainen oli jäänyt nauttimaan rauhasta. Leirikeskuksessa jokin leiri varmaan kun äänet kantautui hyvin järveä pitkin mutta ei tosiaan mitään haitannut ja hyvin nukutti. 




Seuraavana aamuna oli vielä tarkoitus lähteä heti aamusta kiertämään yksi luontopolku mutta saderintama tulikin arvioitua aijemmin kohdalle enkä viitsinyt siinä ukkoskuuro myllerlyksessä lähteä enää kamppeita kastelemaan. Joten leiri kasaan ja oulua kohti ja jotain hyvää roskaruokaa metsästämään. 

Kommentit

Suositut tekstit