Paalasmaa

Päivä taittui illan puolelle ja seuraava majapaikka piti alkaa keksimään, nopeasti siinä mapsia selailin ja kattelin että paalasmaalle tuossa lähellä useampi puskaparkki merkitty ja no sinne siis suunta. 
Sinne ei saariston puolelle siltaa mennyt mutta lossi meni ja mikäs sen mukavampi kun lossimatka tähän väliin reissua. yö paikka löytyikin helposti tietä seuraamalla ja oikein mukava paikka olikin. 


Rauhallinen paikka vaikka tien vieressä oli. Varmaan vaikuttaa kun lossiliikenne hiljenee yöksi nii.
Tässä pikkusaaressa oli myös hyvin ulkoilumahdollisuuksia ja nätit kävely reitit kiersi melkein koko saaren ja lähiympäristön. 



Seuraavana päivänä jatkoinkin matkaa tuonne isolle saarelle minne tie vei, ja siellä näytti olevan jokin näköalatorni ja tottakai se piti lähteä katsomaan että mikäs se siellä olisi. 
Tie sinne oli melko heikko kuntoinen soratie jonka jyrkät mäet olivat sateiden takia kovin kuluneet ja syvästi urittuneet mutta kyllä sinne autolla pääsi vaikka välillä tuntui että reissupakusta loppuu pidon jälkeen puhti. Huipulla siinä taukopaikalla vain ihmettelin kun siellä oli isot roska astiat niin kuka roskakuski nuo täältä käy tyhjentämässä kun pikku pakullakin oli semmoinen taival :D  




Tornista sitten avautui aivan mahtavat näkymät saariston ylle ja koko komeus aukesi vaikka epäilin kyllä mitä tällä tornilla on tarjottavaa kun oli kieltämättä melkoisen keskellä saarta. 

Tästä sitten kun matka jatkui niin pitihän sitä vielä muu saari ajella läpi ja ihailla maisemia. 

                                                                            -Repa


 

Kommentit

Suositut tekstit