Retkipakun keittiö

 Retkipaku ja siihen jonkinlainen keittiö tai ruuanlaitto piste oli suunnitelmissa alusta alkaen.

Mitään isoa ja kiinteää en halunnut rakentaa joten väkersin sängynjatkoksi 2kerros pöydän jossa pystyy retkikeittimellä kokkailemaan tai vaihtoehtoisesti kaasu liedellä. 


Seuraavaksi olisi suunnitteilla tähän jonkinmoinen allas ja edes jonkinlainen juokseva vesi ja harmaa vesi säiliö kunhan sille semmoisen paikan löydän missä olisi mahdollisimman helppo käsitellä ja säilyttää. 

Invertteri on pöydänalla ja siitä nopea ottaa sähköä jos jonnekkin tarvii 

Pienen taitettavan lisätason, pöydän kylkeen laitoin niin on vähän enemmän pinta-alaa tarvittaessa.  

Yksi lukollinen laatikko missä helposti kulkee keittiö tilpehöörit ja pysyy kaikki tarpeellinen helposti saatavilla. 





Pöydän takapuolella kuskinpuolen sivuovesta avautuu ulkoilma keittiö, jossa on sitten helppo kokkailla silloin kun ilma sen sallii. 

Autoon olen laittanut markiisi kankaan joka kiinnitetään kalastus magneeteilla vain peltiin ja ankkuroidaan maahan tai puihin. Sitä voidaan käyttää näin kummalla puolella autoa halutaan tai tarvitaan milloinkin. Pääasiassa kuitenkin käytössä kulkuoven puolella. 

Tämäkin paketti on kasattu kyllä jokaista milliä myöten tiiviiksi just sen verran jäi pelivaraa että auton oven saa kiinni huoleti mut muuten ei kyllä liikkuma varaa juuri ole. 

Kuvasta huonosti erottuu mutta koska kaiken pitää olla käsin nopeasti purettavissa on invertterin virtajohta akulta yhdistetty tuommoisella valaisin pistotulpalla joka kyllä kestää pienen invertterin kuorman ja sitä ei voi laittaa väärinpäin ettei invertteri mene oikosulkuun. 




Ja auton takaosassa on viimeisenä takaterassi ja siinä vain lidlistä ostettu terassi pöytä joka taittuu oven ja sängyn väliin ajonajaksi ja toimii samalla luukkuna sangynalla olevalle tilalle. 
Ovien ollessa auki on ovien päälle laitettavissa sadeviitta tarpeen mukaan joka kiinnitetään nostomagneeteilla oviin ja pysyy kyllä paikoillaan. 

Sänky on tuettu tässä vastakkaiseen seinään vain lankun pätkällä jonka saa pois pari tappia nostamalla ja lankun poistamalla jonka jälkeen sänky lähtee nurkastaan irti. Ja tietenkin liinoilla seon vielä kiinni kuskinpuolen seinässä mutta tosiaan ei työkaluja tarvita. 



Kommentit

Suositut tekstit