Ruka-kuusamo ja alaspäin

 Elikkäs viime postauksessa oltiin syötteellä ja siitä matka jatkui rukalle. Sää ei suosinut oikein tällä kertaa mutta tätähän seon ettei joka kerta voi sattua paras mahdollinen keli,vaikka näitä reissuja suunnitellessa ilmansuunnan valintaan vaikuttaa painavasti sää olot. Eipä sitä hirveästi kutkuta lähteä ulkoilemaan jos vettä sataa vaikka ei sokerista olekaan tehty. Sen verta kuitenkin mukavuuden haluinen että jos mahdollista vaikuttaa päämäärään niin miksipä sitten ei vaikuttaisi. 


Rukalla tosiaan vain pikavisiitti, Google mapsin puskaparkki sovellusta sen verta aloin käyttämään että, koitin kiertää hyviä puskaparkki kohteita ja niihin koitinkin pysähdellä aina tilaisuuden tullen
Lähinnä senkin takia että, tulevat reissut olisi helppo suunnitella kun tietää tasan missä on alueen parhaat puskaparkit tai leirintä alueet. 
 


Ihmiset ovat kyllä aktiivisesti nuita puskaparkkeja lisäilleet tuonne ja onkin ollut tosi mukava niitä kierrellä. Omaan karttaan lisäilen merkkejä sitä mukaan kun jossain yövyn tai muuten taukoilen. Ainoa nyt negatiivinen asia mikä tuosta tulee mieleen niin kun jossain yöpyy niin todennäköisesti seuraava paikka on edellistä mahtavampi :D! 

Kuusamossa sitten olikin jo aika päästä kunnolla saunomaan ja syömään kaiken reissaamisen ohella.

Tästä reissu sitten jatkui seuraavana iltana etelän suuntaan. ja seuraavana olikin vuorossa Riihisalmen puskaparkki, Siellä oli kyllä leiriytyminen kielletty mutta oli nii nätti paikka että oli pakko jäädä yöksi jokatapauksessa. Eipä siellä ketään muita ollut tai edes näkynyt, tuskin ketään haittasi matkalaisen silmien lepuutus.



Aamulla sitten Repan matka jatkuikin Suomussalmen suuntaan..

Kommentit

Suositut tekstit